За нас

СЕВЪН ХИЛС ГРУП ЕООД 

гр. Пловдив, бул. Източен № 80, офис 308

ЕИК: 203 714 372

тел. 0878 15 33 55

email: dispenseri.eu@gmail.com

 

 

Здравейте приятели,

 

 

Обръщаме се към вас с приятели, защото с течение на времето практиката показва, че нашите клиенти са и наши приятели и в повечето случаи дори търговски партньори. С изключителна радост и доза гордост бихме желали да ви презентираме проекта dispenseri.eu, който нашата компания разработва в последните месеци. За тези от вас, които не са запознати с нашата дейност бихме желали да ви запознаем съвсем накратко.

 

 

Кои сме ние?

 

Ние сме отбор от предприемачи и от самото създаване на компанията целта, която следваме е да създадем проект, който с различни стратегии да бъде възможно най-ефективен в услуга на вас приятели. В последната година бяхме фокусирани върху чуждестранен проект ключов за нас и след неговия успех решихме, че е време да се завърнем на родна територия и с целия опит и знания да се опитаме да направим нещо изключително за вас.

 

Визията ни за успешен бизнес.

 

Винаги през годините сме следвали една единствена концепция за успешни бизнес практики, а именно:

  • Екип от професионалисти
  • Качествен продукт
  • Добра цена
  • Доволни клиенти (винаги с повишено внимание следим процента на редовни клиенти)
  • Приятелско и компетентно обслужване

 

Как ще постигнем всичко това?

 

Скъпи приятели, за да ви предложим добър продукт цена/качество следваме основната ни концепция. Нашата компания не инвестира в складови наличности. Всички поръчки се обработват по метода FIFO ( първа входяща - първа изходяща поръчка ). Не делим клиентите по обем поръчки, което е изключително важно за нас. Разбира се, за да предложим всичко това има ефект върху времето за доставка. С други думи предлагаме страхотно съотношение цена/качество за сметка срока на доставка. В раздел ДОСТАВКА ще се запознаете с предлаганите от нас срокове.

 

 

С Уважение,

 

 

СЕВЪН ХИЛС ГРУП ЕООД